Fettuccine, piept pui, ciuperci, roșii, gran cucina, ulei de măsline.
Muschiulet de porc cu sos dulce acrisor si orez asiatic asezonat cu ceapa, ardei si sos de soia dupa o reteta pastrata pentru al treilea an consecutiv in meniul nostru.
Duet de peste, fructe de mare, legume proaspete, mirodenii alese cu grija gatite dupa o reteta speciala, fac succesul unui gust rafinat si cine romantice
Salată verde, rucola, roșii cherry, creveți,calamari, caracatiță, sos aceto.
Un platou cu paste de 3 feluri (tortellini, penne, fettuccine, bacon, șuncă, piept de pui, gran cucina,si sosuri albe si rosii) destinat pentru 2 persoane
Scoici adunate cu maiestrie din Marea Neagra, trase la tigaie cu rosii si busuioc, proaspat asezonate cu vin alb pe un cruton de pâine mângâiat cu usturoi.
Beneficiind de o poziție excepțională pe faleza din nordul stațiunii Eforie Nord, la mai putin de 50 de metri de malul mării, Braseria Steaua de Mare, concurează cu restaurantele costiere renumite de la Mediterană.
Situată pe faleza din fața Hotelului Steaua de Mare, Braseria oferă vederi spectaculoase și vă invită la seri de excepție, petrecute în tihnă, în compania celor dragi.
Combinația delicioasă de meniu mediteranean și italian este produsul Chef-ului Nelino. În cadrul serilor tematice, cu muzică LIVE, Chef Nelino încinge atmosfera cu adevarate show-uri culinare care vă vor cuceri pe deplin.
Alegeți să vă răsfățați simțurile cu o panoramă incredibilă la Marea Neagră, show-uri culinare unice și muzică live, toate de o calitate excepțională!